IGÉNYES ÉS MINŐSÉGI MUNKAVÉGZÉSSEL MEGBÍZÓINK ELÉGEDETTSÉGÉÉRT

Ács Bau Cégünkről fejléc

Társaságunk az Ács-Bau 1988 Építőipari Kft. családi vállalkozásként működik, amely stabil és meghatározó résztvevője a dunántúli építőipari piacnak. A céget 2004-ben Borsos Zoltán  alapította, amely főként a magasépítőipari beruházások területén tevékenykedik elsősorban a monolit vasbeton szerkezetépítés szakterületén, de tevékenységi köréhez tartozik az állványozási munkák elvégzése is.

A cég megalakulása óta folyamatosan fejlődik. Vállalkozásunk fejlődésében komoly szerepet játszott a tevékenységi kör bővítése, valamint a kollégák továbbképzési hajlandósága. Ennek köszönhetően társaságunk a legmodernebb technológiákkal dolgozik, ez és az évek során gyűjtött szakértelem és szakmai tapasztalat alkalmassá tesz minket a legösszetettebb szerkezetépítési munkák kivitelezésére. Vállalkozásunkat jó minőségű munkájáért, a határidők pontos betartásáért megbízható partnerként tartják számon ügyfelei.

Gép és eszközberuházásainkkal, valamint szakmailag jól képzett munkatársainkkal társaságunk folyamatosan fenntartja piaci hírnevét és pozícióját. Kollégáink szakértelme és elkötelezettsége által a cég birtokában számtalan referencia és elismerés, gyakorlati tapasztalat van. Piaci értékünk a szakszerű és jól szervezett kivitelezésben rejlik, munkák eredményét a megrendelőink elégedettsége tükrözi.

Megrendelőink között megtalálhatóak a kis és középvállalkozások, valamint a magyarországi piacvezető építőipari cégek. Társaságunk alapelve hogy minden megrendelést ugyanazzal a szakszerűséggel és precizitással végezzen el.

Vállalkozásunk 2007 óta működteti az ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert, amely mint dolgozóink mint a partnereink számára is állandó, nyomon követhető üzleti és munkahelyi feltételeket teremt.

Alapvető célunk máig változatlan: Igényes és minőségi munkavégzéssel megbízóink megelégedettségének kivívása.

Elsődleges célunk a Megrendelők elégedettségének elnyerése a bizalom megtartása, valamint a megalapozott jó hírnév további erősítése.

Kiváló eszközök. Kiváló minőség.

Munkánk során mindig nagy figyelmet fordítottunk eszközeink folyamatos fiatalítására, bővítésére. Meglévő és állandóan fejlesztett eszköz – és gépparkunk biztosítja a pontos és precíz munkavégzést.

Zsalu és állvány

Társaságunk saját zsalu és állványrendszerrel rendelkezik.

Zsalu és állvány

Társaságunk birtokában van 650 m2 keretes falzsalu, 2500 m2 födémzsalu valamint 2300 m2 keretes állvány.

Gépjárművek

Saját tehergépjárműveink segítenek a hatékony munkavégzésben.

Gépjárművek

Gépjármű állományunk logisztikai és szállítmányozási feladatok szempontjából kiemelkedő darabjai a 40 tonnás, 3,5 tonnás tehergépjárműveink.

Saját daru

Uniós támogatásból új daru beruházás valósult meg az Ács-Bau 1988 Kft-nél

Saját daru

Palfnger PK 44002 típusú tehergépkocsira szerelhető daruval is rendelkezik cégünk, így hatékony a munkavégzés.

0
Év tapasztalat
0
Felépített m²
0
Elégedett ügyfél

Az ország egész területén segítettük már Megbízóinkat.

Díjaink, minőségpolitikánk

Iso 9001 - Ács-Bau 1988
Nívódíj 1 - Ács-Bau 1988
Nívódíj 2 az Ács-Bau Kft-nek
Új Magyrország fejlesztési terv

A piac által meghatározott, egyre emelkedő vevői igények kielégítésére társaságunk, az ÁCS-BAU 1988 ÉPÍTŐIPARI Kft. az MSZ EN ISO 9001:2001 szabványnak megfelelő Minőségirányítási rendszert működteti.

A minőségirányítási rendszer kiépítésével elköteleztük magunkat folyamataink, szolgáltatásaink minőségének állandó javítási stratégiája mellett. Minőségpolitikánk alapvetően a Megrendelők bizalmának megszerzését és megtartását szolgálja a minőségi és egyéb vevői követelmények folyamatos teljesítésével. Szervezetünket, szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztve a térség piaci szegmensében stabil pozíciót foglalunk el.

Elsődleges célunk a Megrendelők elégedettségének elnyerése a bizalom megtartása, valamint a megalapozott jó hírnév további erősítése